Om mig

En kagekærlighed er for mig en tilstand, hvor man føler passion, interesse og lykke i at bage og kreere kager. Jeg har en stor kærlighed til, at bage og udfolde mig i kagekunsten og det søde køkken. Jeg får en stolthedsfølelse og kick hver gang folk siger: ”WOAW hvor er det en flot kage”, og dette driver mit lille kagekøkken. Jeg elsker at prøve nye teknikker og blive inspireret til nye kageeventyr.

Jeg hedder Maria Christoffersen og er bosat ved lyden af Køge Bugts bølger. Jeg er studerende på Roskilde Universitet og afslutter kandidatuddannelse i denne sommers solskin. Mit CV i kageverdenen indeholder ikke de store uddannelser, men tværtimod egne tillærte erfaringer.

I kageuniverset viser mine kager, min virkelige personlighed, og hvor kreativ og farvestrålende jeg kan være.

Min inspirationskilde er først og fremmest min mor, som hjertevarmt har lært mig bagningens grundlæggende regelbog. Derudover er jeg ligesom mange andre, god til at tømme Pinterest for idéer og følger de kendte bloggere; Maja Vase, Ditte Julie Jensen, Annemette Voss osv.

Jeg glæder mig til, at tage dig med på min rejse gennem kage og det søde køkkens verden, og håber jeg kan inspirere dig, til din store kagekærlighed.

Du er meget velkommen til at følg min Instagram og Facebook profil, der viser min kreative udfoldelser, og hvilket blogindlæg du kan se frem til.

Maria

Del med andre Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page