La Glace Trip

La Glace. Et af de danske ikoner, som turisterne strømmer til for at se. Virksomhedens motto er: “Kager, Kunst og Kærlighed kvæler al besværlighed”Mon ikke kage kan få alle problemer til at forsvinde bare te øjeblik? Her i sidste uge besøgte jeg den magiske butik La Glace. Var så heldig at blive inviteret en tur forbi La Glace – Mums siger jeg bare! Har aldrig været forbi La Glace, så har glædet mig i ca. tre uger 😀 og må jeg sige deres kager er virkelig flotte. Meget klassiske kager uden alt for meget dimserig. Butikken emmer også af klassisk stil. Deres håndværk er utrolig flot lavet, jeg er især imponeret over deres glasurpyntning af kager i forskellige mønstre. Jeg har simpelthen ikke rolige nok hænder til det! Se bare disse sindssyge flotte bryllupskager.

Vil ikke engang tænke på en pris… men kan kun drømme om at når jeg engang skal giftes, så kommer der lige en med sådan en kage…. Så må heller gå ned og finde en lotto kupon. La Glace er eksklusivt og helt sikkert en oplevelse værd. Vi havde også vejret med os, og der var ikke så mange mennesker, så man kunne holde det ud og kunne komme rundt og se alle kagerne. Det var dog lidt ærgerligt at butikken har et stort stilads stående rundt om sig på nuværende tidspunkt. Det tager lidt af oplevelsen, men mon ikke det snart forsvinder?

 

Da jeg er et rigtig chokoladeøre, fik jeg en bid af en Sachertorte kage, som består af chokoladekage og abrikos kompot/marmelade. Den var super god med svampede chokoladekage, og den friske abrikos marmelade. Den kombination er altid god, men lægger rigtig rigtig tungt. Puha.. Men en kage var bestemt ikke nok! Vi skulle selvfølgelig smage to! Min anden kage jeg smagte, var Lise Nørregaards 100 års jubilæum kage. Nøøj det var helt sikkert min ynglings! Mazarin bund med jordbærkompot og vaniljecreme- what not to like 😀 Den var meget sommerfrisk og kan helt klart anbefales. Det var meget svært at vælge mellem alle de kager, som var i hele butikken, man ville jo gerne smage dem alle sammen. Men det må blive en anden gang. Jeg forlod i hvert fald La Glace en oplevelse rigere og med fuld maven og dunkende hjerte.

 

Maria

Del med andre Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page